Escape room gratis virtual. Ajuda a Lektex

Escape room gratis virtual. Ajuda a Lektex
12 Abril 2020

Escape room gratis virtual. Ajuda a Lektex

Lektex és un extraterrestre que visita la Terra per recuperar la seva nau espacial que va deixar mal aparcada durant el seu esbojarrat darrer viatge. Per fer-ho, necessitarà l’ajuda dels humans davant el desconcert provocat per la crisi del coronavirus. 

Aquest és el personatge i fil conductor que ha unit 6 sales d’escapisme, 5 de les comarques gironines i 1 de barcelonina, per fugir del confinament que ha obligat a mantenir tancats els seus locals des del passat 15 de març.

Per resoldre els enigmes i recuperar la nau espacial caldrà passejar-se pels perfils d’instagram dels 6 impulsors de la iniciativa fins aconseguir les coordenades i poder geolocalitzar la nau de Lektex. 

Els promotors de la iniciativa són: Xarai de Palafrugell, Kiwi de Figueres, Llisquets de Llagostera, TimeSkp i Escapis de Girona i Exitus de Palafolls. El joc es posarà en marxa a partir d’aquest dilluns 13 d’abril. Així ho hem anunciat aquest cap de setmana amb una publicació simultània als perfils socials de les 6 sales d’escapisme on us convidem a participar. El joc és gratuït, per a tots els públics i es mantindrà disponible mentre durin les mesures de confinament dictades per govern. Entre tots els participants que aconsegueixin localitzar la ubicació de la nau es sortejarà una sessió a cada un dels escaperooms participants. 

El grafisme del joc ha estat dissenyat per l’estudi gràfic Somjudo de Girona.

Juga a partir de dilluns 13 d'abril des d'aquí